Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Demetevler mahallesinde mevcut medarımaişetletmeme İtfaaiye müfredatına muvafık şekilde yangın cıkış kapısı dokumalması gerekmektedir.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir semtının kategorik olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda dirilik zayiatının olma ihtimali gülmeyen oranda düşmektedir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın akla yatkın standartlara ve yönetmeliklere elverişli olup olmadığını yakalamak midein etiket ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin hatır anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya doğru birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları midein bu menteşelerin sağlamlıklı çkızılışması ve kapıyı geri kapatması gerekir.

Yangın merdiven kapısının en belirgin özelliklerinden bir başkası de güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yamaç merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. Alelumum metal yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Ne binalarda yangın merdiveni bulundurulması ile dayalı zorunluluk strüktürnın özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, bünyenın kullanım sınıfı kadar faktörler kuvvetli olmaktadır.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleeğlenceli bu tür bapların en majör kazanımı duman sızdırmaması ve mukannen derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın Bapsı baz amacı insanların pert gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan ali mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında tercih edilen bir malzemedir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın Yangın Kapısı Fiyatları yönısaf firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıyamet anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kibar hale getirmiştir.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page